Ако не можете да најдете решение за вашите проблеми во нашата База на знаења, можете да поднесете тикет со избирање на соодветниот сектор подолу.


 Ventas

Todas las preguntas referentes a pre-venta se hacen aquí

 Facturación

Preguntas referentes a pagos y facturas.

 Transferencias

Solicitudes de transferencias o dudas sobre el proceso.